Obecní posilovna - DOČASNĚ UZAVŘENO

posilovna sport zdraví

Obecní posilovna je nově přemístěna do objektu hasičárny

AKTUALIZACE ČLÁNKU: V souvislosti s nařízením vlády a zpřísnění opatření je až do odvolání posilovna uzavřena.

Pořád se něco děje. Po malých krůčkách se snažíme posouvat věci k lepšímu:

Již dlouhá léta byla v prostorách obecního úřadu malá posilovna. Kluci z obce si v ní svařili vlastní posilovací nářadí a pravidelně tam chodili cvičit. Za ta léta využívání byla v poměrně neutěšeném stavu. Protože je pro nás téma veřejného zdraví poměrně důležité, rozhodli jsme se tuto aktivitu na obecním úřadě podpořit. A také minimálně proto, že si to svojí cílevědomostí kluci zasloužili.

Protože plánujeme přízemí obecního úřadu rekonstruovat, padlo rozhodnutí posilovnu přesunout do nevyužívaných prostor v hasičárně. Kluci místnost vyklidili, vymalovali a pomohli přestěhovat posilovací náčiní ze staré posilovny, které OÚ doplnil novými kousky a zrcadly.

Aktuálně máme v posilovně tuto posilovací sestavu - multifunkční lavice, horní a dolní kladka, tyče a jednoručky

V případě že budete mít zájem o další sportovní aktivity, můžeme uvažovat o využití prázdných prostor hasičárny tímto směrem. 


Provozní doba

V tuto chvíli je posilovna přístupná všem občanům v obci, kteří mají zájem chodit cvičit a dělat tak něco pro své zdraví. V případě, že byste měli zájem využívat toto zařízení, můžete se stavit na obecním úřadě a dostanete přístupový čip, pomocí kterého se do posilovny dostanete.

Čip je přidělovaný na konkrétní jméno.

Koronavirové omezení

Pozor, vzhledem k současným koronavirovým omezením je provoz posilovny regulovaný. Do posilovny můžou chodit cvičit jednotlivci, nebo příslušníci jedné rodiny. Po každé Vaší návštěvě prosím desinfikujte použité vybavení.








Seznam příloh:

  • p1.png 3321187 Kb
  • p2.png 1038564 Kb
  • p3.png 855010 Kb
  • p4.png 815114 Kb