Znak obce Dlouhá Lhota - aktualizováno

znak

Obecní znak a vlajka jsou symbolem obce a její vizitkou, především obec reprezentuje, ale také ztotožňuje obyvatele obce s jejich domovem. Jsou to tedy právě obyvatelé obce, které by symbolické prvky užité ve znaku měly oslovovat.

Blog image
Celý článek



Zápis z kontrolního dne stavby - 26.8.2019

kanalizace kontrolní den

Oficiální kontrolní dny stavby kanalizace se konají každých 14 dnů za účasti zástupců OÚ, zhotovitele a technického dozoru. Pro Vaší lepší informovanost předkládám to nejpodstatnější z kontrolního dne stavby, který se konal 26.8.2019.

Blog image
Celý článek



Zápis z kontrolního dne stavby - 20.8.2019

kanalizace kontrolní den

Oficiální kontrolní dny stavby kanalizace se konají každých 14 dnů za účasti zástupců OÚ, zhotovitele a technického dozoru. Pro Vaší lepší informovanost předkládám to nejpodstatnější z kontrolního dne stavby, který se konal 20.8.2019.

Blog image
Celý článek



Harmonogram prací na veřejné části přípojek

kanalizace přípojky

Od dodavatele stavby jsme dne 20.8.2019 obdrželi harmonogram postupu výstavby přípojek na veřejné části. Níže Vám přikládáme plánovaný rozpis, kdy a kde budou práce na veřejné části přípojek probíhat.

Blog image
Celý článek



Změna jízdního řádu od 1.9.2019

autobus doprava

S radostí Vám sděluji, že se OÚ Dlouhá Lhota podařilo vyjednat požadovananou změnu jízdního řádu. Ale protože připomínek k jízdním řádům máme více, nyní pracujeme na vyjednávání dalších změn, kterými pomáháte zlepšovat jízní řád. Přikládáme dopis z oddělení plánování dopravy, který jsme v těchto dnech obdrželi.

Blog image
Celý článek



Signál pod pergolou 24.8.2018

kulturní akce

Naši hasiči Vás srdečně zvou na letní zábavu, které se koná 24.8.2018 pod pergolou (u nohejbalového hřiště). Akce se koná od 20:00 hodin.

Blog image
Celý článek



Zápis z kontrolního dne stavby - 5.8.2019

kanalizace kontrolní den

Oficiální kontrolní dny stavby kanalizace se konají každých 14 dnů za účasti zástupců OÚ, zhotovitele a technického dozoru. Pro Vaší lepší informovanot předkládám to nejpodstatnější z kontrolního dne stavby, který se konal 5.8.2019.

Blog image
Celý článek



Dopravně bezpečnostní situace

doprava

Jedním z nejdůležitějších témat, které by každá obec měla brát na zřetel je bezpečnost občanů. Protože bezpečnost občanů je poměrně široké téma, omezím tento článek na téma dopravní bezpečnosti.

Blog image
Celý článek



Dopravní zrcadlo

zrcadlo

Na základě podnětu naší zastupitelky Martiny Mášové ke zlepšení dopravní situace, bylo v obci instalováno dopravně bezpečnostní opatření - obdélníkové zrcadlo.

Blog image
Celý článek



Zálohové platby na výměny kotlů.

kotle dotace

V současné době probíhá poslední vlna dotací na výměnu starých kotlů v rodinných domech. Výměna kotle s dotační podporou obnáší nejdříve zaplatit výměnu kotle ze svého a pak čekat na vrácení prostředků z dotace. Řešení pro občany, které si toto nemohou z finančních důvodů dovolit nabízí Středočeský kraj.

Blog image
Celý článek